Vår resa - december 2015
fredag 11 december 2015 - Skrivet av Filip.Schiött
Momont 22

11/12

Jo . Alltså vi har beställd en wi-fi antenn på grund av att de nätverk som finns i de allra flesta marinor är så jävligt dåliga så att ofta så kan vi inte skicka  meddelande ,ens till den här sidan , så man sitter där och skriver sitt meddelande och sen när det är klart , kanske med en bild oxå så trycker man på sänd , är då förbindelsen inte okej så försvinner meddelandet bara och så är det bara att börja om från början.

Så i alla fall så har vi beställd en wi-fiantenn i England via ebay , men de verkar inte kunna skicka den till oss , den kommer inte fram iaf.

På tisdag ska vi åka hem för att fira jul. vi börjar med att åka buss till Lisabon och sen flyget på onsdag till kbh.

Under tiden har segelmakaren lovat att han ska bli klar med bimini och sprayhood, såååå hoppas att vädret tillåter , när vi kommer tillbaka att vi kan segla till Gibraltar.

GOD JUL alla vänner

Nu ska jag trycka på "sänd" så får vi hoppas att hela meddelandet inte bara försvinner.

 

På gensyn

fredag 11 december 2015 - Skrivet av Filip.Schiött
Gibraltar
Gibraltar

Jo , för några veckor sen så hyrde vi en bil och åkte till Gibraltar , fantastisk tur, vi var uppe på klippan och såg aporna och allt , fantastisk utsikt man kan se till Afrika.

Nu vet jag var alla storkar finns om vintern , när de inte är i sverige , de är här , på bilresan från Vilamoura till Gibraltar ca. 16 mil så på varenda högspänningsstolpe var det ett eller ibland två storkbon