Resa - juni 2013
lördag 29 juni 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Gislövs Läge
Gislövs Läge i väntan på uppehåll

Förhoppningsvis sista hamnen i Sverige. Färden hit blev lugn, inga hårda vindar, lite efterdyningar från igår. En del motorgång men sedan vinden ökat lite hissade vi segel. Vid ankomsten möts vi av regn och lite åska. Tog en runda i byn. Sitter idag och kurar i regn. Skall kanske in till Trelleborg senare.

torsdag 27 juni 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Ystad
Ystads hamn

Efter en gungig färd i hög sjö har vi nu lagt till i Ystad. Efter lite molnigt och regn har vädret nu blivit jättefint med strålande sol. Vi njuter av lugnet och den vackra kvällen.

tisdag 25 juni 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Regnigt Simrishamn
"Simris" hamn

Hallå på ER!

Sitter nu i Simrishamn bland massa tyska båtar. Vi får vänta ut lite oväder men det passar rätt bra för då kan vi fixa lite som har blivit kvar på listan.Simrishamn är ju en mysig liten stad så här kan vi kanske fynda lite. Kommentera gärna här på bloggen det är bara roligt.

söndag 23 juni 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Avresan
Nu är vi snart på väg

Hej! NU HAR VI KOMMIT IVÄG!!!

Vi blev avvinkade av familjen och många vänner, fler än vi kunde anat. Mycket trevligt. Tack alla som kom! Vi lyckades ta oss till Hanö. Och det blev rätt jobbigt bara det. P.g.a att spänningar från tidigare släppte, förmodligen. Särskilt jag (Bernt). Marita styrde det mesta. Nu ikväll är det jättefint väder och vi sitter och tar det lungt. Vi hörs.

BERNT MARITA