2019
måndag 18 november 2019 - Skrivet av Marie
Fina fina Wilma...

Våran fina skeppskatt Wilma har nu lämnat oss...........

Wilma blev 18 år drygt, hon var en av 8 kattungar som föddes samtidigt. Miranda som mamman hette hade Moa ett par år tidigare fått på sin födelsedag av Henning. Alla 8 kattungarna klarade sig men Wilma var den kattungen som var allra minst och jag bestämde mig för att behålla henne.

Wilma har i alla år varit skeppskatt, många seglingar har det blivit och hon verkar för det mesta ha trivts bra med det utom en o annan gång när hon givit sig ut på äventyr o inte kommit ombord förrän långt senare, då har vi vackert fått vänta och tids nog har hon hoppat ombord igen.

Wilma fick sen börja pendla mellan Gustavsberg och Hönö,  det klarade hon riktigt bra och belöningen blev en massa fisk o skaldjur som Ove serverade, kräftor var nog det hon gillade allra mest. På senare år har hon också rest med oss gm Europa och verkar ha funnit sig till rätta även med det. Hon har varit otroligt lätt att ha med sig överallt. Och när vi väl kommit ner till Spanien och ombord på båten har hon bevakat sitt revir (båten) noga då det också funnits andra katter på piren. Hon har aldrig hoppat iland där men då och då gjort utflykter över till grannbåtarna.

Oj vad vi saknar Wilma...... men vi är också mycket tacksamma att hon fått vara med oss i så många år